SonicWall: ‘Grootste platformevolutie in bedrijfsgeschiedenis verenigt cloud, virtueel & hardwareportfolio’

SonicWall heeft de nieuwste toevoegingen aangekondigd van de Generation 7 cybersecurity-evolutie, de grootste in de 30-jarige geschiedenis van het bedrijf. Voortgestuwd door deze innovatie verenigt SonicWall cloud-, virtueel en hardware-aanbod in een enkel en volledig geïntegreerd cloud-powered platform.

De prestatie van SonicWall wordt gemarkeerd door de introductie van drie nieuwe high-performance firewallmodellen - NSa 5700, NSsp 10700 en NSsp 11700 - die zijn ontworpen om de grootste en meest complexe ondernemingen, overheidsinstanties en MSSP's te beschermen tegen geavanceerde cyberaanvallen, waaronder ransomware en nooit eerder vertoonde malware, zonder dat dit ten koste gaat van de netwerkprestaties.

"Meer dan twee jaar geleden heeft SonicWall zich ten doel gesteld om zijn cyberbeveiligingsportfolio te laten evolueren om tegemoet te komen aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten en partners in uiteenlopende complexe on-premises, hybride cloud- en multi-cloudomgevingen", zegt SonicWall President en CEO Bill Conner. "Als teken van die inzet kondigen we met trots de voltooiing aan van een verenigd fundament dat onze klanten helpt beschermen met meer eenvoud, flexibiliteit en kosteneffectiviteit dan ooit tevoren. Zoals altijd blijft onze missie het beschermen van onze trouwe gebruikers, organisaties en gegevens, ongeacht de omgeving. Dit is de volgende fase van vele in het overtreffen van die doelstellingen."

De meest geavanceerde cybersecurity-aanbiedingen van het bedrijf konden niet op een beter moment komen. SonicWall Capture Labs registreerde een toename van 148% in wereldwijde ransomware-aanvallen tot en met het derde kwartaal van 2021. Met 495 miljoen ransomware-aanvallen die dit jaar tot nu toe door het bedrijf zijn geregistreerd, zal 2021 het duurste en gevaarlijkste jaar ooit worden.

 

Lees hier meer over Boundless