SonicWall gaat de SASE-race aan met Zero-Trust-beveiliging geïntegreerd in een wereldwijd Network-as-a-Service

Nu de wereldwijde pandemie nog niet lijkt af te nemen, zoeken bedrijven wereldwijd naar creatieve manieren om zich aan te passen. Overleven en blijven groeien betekent vaak dat de dienstverlening moet worden uitgebreid tot buiten de traditionele gebieden, dat er flexibeler moet worden gewerkt en dat er een beleid van werken vanaf elke locatie moet worden ingevoerd.

In deze omgekeerde omgeving - een omgeving waarin de meeste werknemers offsite zijn, de afhankelijkheid van externe zakenpartners toeneemt en de aard van hypergedistribueerde kantoren bijna nomadisch is geworden - hoe dwing je een consistent en effectief beveiligingsbeleid af?

SonicWall levert sinds 2019 een volledige set nieuwe productportfolio's om IT-managers te helpen deze uitdagingen te verlichten. Maar vandaag de dag, nu veel werkkrachten 100% op afstand werken en cyberbedreigingen toenemen, is het aannemen van een Boundless Cybersecurity-model nog nooit zo cruciaal geweest.

De beveiligingsperimeter moet overal volgen waar mensen werken en zich uit strekken tot waar de bedrijfsmiddelen zich bevinden.

Afgelopen januari kondigde SonicWall een partnerschap aan met Perimeter 81, de toonaangevende Zero-Trust Secure Network-as-a-Service provider, om onze aanwezigheid in SASE stevig te verankeren. En nu maken we die belofte waar - te beginnen met de nieuwe wereldwijde Cloud Edge Secure Access-service, ontworpen om bedrijven te bevrijden van het idee van vaste locaties en rigide cyberbeveiligingsoplossingen.

Cloud Edge Secure Access maakt een eenvoudig Network-as-a-Service (NaaS) mogelijk voor site-to-site en hybride cloudconnectiviteit met geïntegreerde Zero-Trust- en Least-Privilege-beveiliging. Organisaties kunnen nu werkkrachten op afstand buiten de traditionele perimeter laten werken en tegelijkertijd waardevolle bedrijfsmiddelen beschermen, ongeacht de locatie.

Cloud Edge Secure Access biedt effectief een speciale en onzichtbare "rail en hek" voor elk apparaat van medewerkers en partners. Het biedt veilige toegang tot apps en gegevens overal in de cloud, inclusief privé, AWS, Azure, Google en meer.

Lees meer