Server-Eye benoemd Infinigate tot distributeur voor de BeNeLux

Channel Connect heeft het persbericht geplaatst over de start van de samenwerking met Server-Eye in de BeNeLux.

 

Server-Eye biedt een intuïtieve oplossing voor Remote Monitoring & Management. Een oplossing die daadwerkelijk binnen enkele stappen zeer snel is te activeren. Server-Eye wordt inmiddels al vele jaren op de Duitse markt verkocht en is nu exclusief verkrijgbaar bij Infinigate Benelux.

Infinigate biedt MSP-resellers extra security en efficiency met een unieke tool set. De tool set bestaat o.a. uit een 24-7 toegankelijke portal die gratis beschikbaar is voor iedere reseller die één of meer MSP producten bij Infinigate afneemt. In één overzicht zijn alle facturen inzichtelijk en door slimme filters is het makkelijk te achterhalen welke klant nieuw is of wie niet meer afneemt. Daarnaast is het gemakkelijk om te zien welke klanten meer of minder licenties hebben afgenomen zodat de facturatie aangepast kan worden. In de portal zijn verschillende trainingen beschikbaar, SLA- en calculatie templates die MSP resellers veel tijd en geld besparen.

“Er is bewust gekozen om Server-Eye toe te voegen als leverancier vanwege de intuïtieve Remote Monitoring & Management oplossing. Het product is zelfstandig in te zetten en ook in combinatie met de andere IT security oplossingen die wij aanbieden,” zegt Raymond van Kasteel, Managing Director Infinigate Benelux.

 

Lees hier het hele persbericht.