Vacature security-engineer/pre-sales consultant

Infinigate is de enige Europese distributeur met 100% focus op IT-Security! Wij verkopen oplossingen van gerenommeerde security leveranciers aan IT-dienstverleners. Dat doen we al meer dan 30 jaar in de Benelux als onderdeel van een snel groeiend Europees bedrijf met grote ambities. De Services afdeling is ingedeeld in drie aandachtsgebieden, Authenticatie, Netwerk/Gateway en Endpoint Security/EMM. Deze functie richt zich met name op Endpoint Security/EMM.

 

Wat ga je doen?

In deze functie werk je intensief samen in een team van ervaren en gedreven IT Security Engineers en accountmanagers. Het is jouw ambitie om expert op het gebied van (endpoint) security te blijven of te worden en hiermee pre-sales en aftersales support te leveren; waar onder presales gesprekken, technische demo’s, trainingen alsook implementaties op klantlocatie. Of je nu al een ervaren security-specialist bent ofwel je uit een systeembeheer of salesachtergrond en je wilt je verdiepen in Security oplossingen, dan bieden wij de mogelijkheid om in een professionele security omgeving veel te leren en te specialiseren.

Wie ben jij?

        Enkele jaren ervaring in werkplek/systeembeheer/netwerkbeheer

        Bij voorkeur kennis van (diverse merken) Endpoint Security

        Gedegen kennis van netwerk-infrastructuren

        Ervaring in pre-sales/gevoel voor commercie

        Leergierig en gedreven en op zoek naar plezier in het werk

        Teamplayer en integer

        Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, mondeling en schriftelijk

 

Wat mag je van Infinigate verwachten?

Werken bij Infinigate is team- en topsport: in goede samenwerking met collega’s altijd voor het beste resultaat gaan. In deze full time functie bieden we je:

        Een platte en informele organisatie met fantastische collega’s

        Een afwisselende baan

        Ontwikkelmogelijkheid  in IT Security door diverse opleidingen en trainingen

        Marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden

        Een goede bonusregeling. 

 

Heb je interesse? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Simon Moerkerken via simon.moerkerken@infinigate.nl of +31(0)183 - 62 44 44.