Overzicht

Infinigate werd in 1996 opgericht als de eerste distributeur van internettechnologieoplossingen in Europa. Sinds 2002 richt Infinigate zich uitsluitend op de distributie van duurzame IT-beveiligingsoplossingen voor de bescherming en verdediging van IT-netwerken, servers, apparaten, gegevens, applicaties en de cloud.

Als een echte Value Added Distributor richt Infinigate zich op en ondersteunt innovatieve, beste beveiligingsoplossingen die een hoog niveau van expertise en kennis vereisen. Infinigate biedt haar partners en verkopers een complete service om hun productportfolio aan te vullen met toegewijde technische, marketing-, verkoop- en professionele diensten.

Na een aantal succesvolle marktintroducties en acquisities wil Infinigate zijn strategie van geografische expansie door heel Europa voortzetten. Tegenwoordig heeft de Infinigate Group ongeveer 300 werknemers en activiteiten in 10 Europese landen, waaronder Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland. Het beslaat bijna 80% van de West-Europese IT-beveiligingsmogelijkheden die zich als een toonaangevende Europese toegevoegde waarde-distributeur voor IT-beveiliging hebben bewezen.

Infinigate Holding

De Infinigate Holding is het moederbedrijf van Infinigate NL en heeft haar hoofdkantoor in Rotkreuz, Zwitserland. De holding is verantwoordelijk voor de groepsstrategie, concernbrede fabrikanten, onderhandelingen met investeerders en het algehele beheer van kapitaalmarktactiviteiten.